EN SV
Boka Nu
Rethymnon, Kreta

Rethymnon, Kreta

Funktionell träning deluxe!

Rethymnon, Kreta

Rethymnon är en underbar stad med en riktigt gammal stadskärna, full av vindlande gamla gränder och kantad av en lång sandstrand med strandpromenad.

Vi förlägger träningen hos CrossFit Rethymnon. Vi vågar säga att detta är ingen vanlig box. Omgiven av blommande bougainvillea och med getter betande runt hörnet ligger den på en liten höjd precis ovanför den myllrande lilla staden Rethymnon. 

Då du kliver in genom grinden slås du av de stora ytorna. Anläggningen var tidigare en välrenommerad tennisklubb och har inomhusytor i två plan och en massiv utomhusyta. Att det dessutom finns en pool gör ju inte saken sämre! Utomhus finns ett solskydd att träna under om värmen skulle bli alltför påfrestande. Utrustningen är förstklassig och uppdateras ständigt för att säkerställa kvaliteten. Coacherna är alla välutbildade och välkomnar atleter från världens alla hörn varje år. 

Omgivningarna bjuder på dramatisk natur och det finns gott om aktiviteter att förgylla sin vistelse med förutom träningen! Vandring, MTB-turer, SUP-yoga, snorkling, fråga oss för förslag!

 

 

 

Rethymnon vaktas av det massiva gamla fortet ”Fortezza” med anor från 1500-talet som tornar upp sig på en klippa ovanför den gamla staden. Det byggdes ursprungligen för att skydda staden från pirater. Staden bär spår från både venetianskt och turkiskt styre och det är riktigt spännande att vandra runt och se de olika arkitektoniska stilarna. 

Nefeli Hotel **** ligger lummigt inbäddat på en parallellgata till den långa strandpromenaden, som finns inom 10 minuters gångväg. Gatan har ett ett rikt utbud av restauranger, barer och butiker. Hotellet är ljust och luftigt och är känt för sin goda mat och gästvänliga personal. 

Då du passerat receptionen når du rummen på en charmig grönskande bakgård med vindlande små gångar där bland annat örter och kryddor till restaurangen odlas. 

Rummen är nyrenoverade i ljusa färger och i badrummen hittar du närproducerade toalettartiklar. 

20 minuters promenad från hotellet ligger CrossFit Rethymno där träningen förläggs.

 

 

E info@invictustravel.com T0046 31 774 13 00

© Invictus Travel 2016