EN SV
Boka Nu
Tenerife Top Training

Tenerife Top Training

Träning i absolut världsklass!

Tenerife Top Training

Teneriffa - eller Tenerife som ön heter på spanska, är den största och mest befolkade av Kanarieöarna, ögruppen i Atlanten utanför Afrikas nordvästra kust. Ön har ett dramatiskt och bergigt landskap som domineras av Spaniens högsta berg; vulkanen Teide. 

Teneriffa erbjuder förutom förstklassig träning skogar, berg, vackra stränder och ett rikt djurliv såväl som kulturella sevärdheter. 

Öns södra sida har ett stabilt klimat och flest soltimmar.  Här ligger vårt resmål Tenerife Top Training (T3), mest känt för sin förstklassiga anläggning för simning. 

T3 har allt du kan tänka dig i träningsväg, allt bekvämt samlat. Boendet ligger precis i anslutning till träningsytorna.

Både atleter på elitnivå och motionärer trivs här!

Finslipa din simning, utmana benen på cykel, träna crossfit utomhus, kör ett pass på gymmet eller utveckla löptekniken. 

Skulle du bli sugen på uteliv som kontrast till all träning, så vandrar du bara längs strandpromenaden i riktning mot Los Christianos för att hitta allt du kan önska dig! 

 

 

 

Teneriffa kallas ibland "den eviga vårens ö" och då syftar man på det stabila och behagliga klimatet. Här blir inte lika hett som kring Medelhavet och detta i kombination med en behaglig bris gör förutsättningarna för utomhusträning ideala. Antalet timmar med dagsljus ligger på 11,5 i medel över ett år. 

Till Tenerife Top Training kommer såväl olympier som motionärer, men här behandlas alla som riktiga atleter!

Här finns det mesta man kan önska sig i träningsväg: 

100 x 70m gräsplan (spelyta 90x64m)

104 x 80m gräsplan (spelyta 98x68m)

113 x 73m konstgräsplan

Gräsyta med hinderbana

2 tennisplaner (grus)

2 beachvolleyplaner

Löparbana

5 paddeltennisbanor

400m² CrossFitbox

Inomhusgym

Uppvärmda pooler (25m och 50m)

High-tech flume channel

Dessutom kan du hyra både landsvägs- och MTB-cyklar på området om du vill ge benen en match - cyklingen på ön är riktigt tuff!

E info@invictustravel.com T0046 31 774 13 00

© Invictus Travel 2016