EN SV
Boka Nu
Oliva Nova Sports Center, Spanien

Oliva Nova Sports Center, Spanien

Vart vill du åka på din nästa träningsresa?

Oliva Nova Sports Center, Spanien

Här erbjuds hotellrum, lägenheter och villor i en mängd olika utföranden. Resorten har en tydlig sportinriktning och står värd för ett stort antal internationella träningsläger och tävlingar varje år. Fotboll, golf, cykelsport och hästsport tillhör de vanligaste sporterna som utövas här.  

Oliva Nova har en 18-hålsbana för golf ritad av Severiano Ballesteros, en stor hästsportarena, fyra fotbollsplaner, två tennisbanor och två paddeltennisbanor. I anslutning till fotbollsplanerna ligger Oliva Novas Sports Centre med ett välutrustat gym, utmärkt för funktionell träning. Det finns en inomhuslokal för gruppträning som kan användas då träningspassen inte förläggs utomhus.  

Omgivningarna kring Oliva är perfekta för landsvägscykling och flera landslag förlägger sina träningsläger här för att toppa formen. MTB-möjligheterna i bergen är även de förstklassiga. Invictus samarbetar med erfarna leverantörer som erbjuder hyrutrustning om du inte vill ta med din egen cykel. 

På hotellets bottenvåning ligger Oliva Novas spa och ett mindre gym. Här finns en stor härlig pool med jacuzzi och vattenfall, relaxrum, finsk bastu, turkiskt bad, fotbad och ett flertal duschar med olika tryck. Det finns också en separat damavdelning med bastu och duschar.  

Resortens innergård med pool och härliga ytor för relax, mat och dryck har direktaccess till den fantastiska långa sandstranden, som förutom sol och bad inbjuder till morgonyoga och joggingturer.

Alla träningsfaciliteter ligger inom bekvämt gångavstånd och det finns ett litet centrum med livsmedelsbutik, apotek, servicecenter och barer och restauranger. 

För grenspecifik löp- och simträning finns en simhall och en friidrottsanläggning i Oliva.

E info@invictustravel.com T0046 31 774 13 00

© Invictus Travel 2016