EN SV
Boka Nu
La Manga, Murcia, Spanien

La Manga, Murcia, Spanien

Fitness, cykling, triathlon, golf och mer i toppklass!

La Manga, Murcia, Spanien

La Manga Club ligger i regionen Murcia, i sydöstra Spanien. Det unika läget mellan Medelhavet och landets största saltvattenlagun Mar Menor gör att resorten har en behaglig medeltemperatur året om.

Omgivningarna erbjuder ett flertal vackra stränder, två naturparker, ett marint reservat och närhet till den antika staden Cartagena för den kultur- och historieintresserade.

La Manga Club är den ultimata destinationen för träningsresor med tillgång till 3 golfbanor, 28 tennisbanor, 8 FIFA standardiserade fotbollsplaner, ett stort gym och spa samt en 25m inomhuspool. Resorten har även tillgång till simning i öppet hav, cykelleder samt mängder av vandring- och löpstigar och leder i det enorma området. 

Biking La Manga är en fristående operatör som hyr ut cyklar och mountainbikes på resorten.

Spa La Manga Club är skapat för maximal avslappning och återhämtning efter hårda träningspass. De erbjuder ett stort utbud av behandlingar och gör allt för att kunderna ska koppla bort stressen och bara njuta av stunden.

Det 5-stjärninga hotellet har eget gym, poolområde, spa, restauranger och butiker. Det är beläget mellan det 4-stjärniga Las Lomas området och shoppingområdet som erbjuder ett flertal restauranger, barer, butiker, välsorterad mataffär, cykelbutik med uthyrning mm. 

Det 4-stjärninga Las Lomas är ett resortområde med hotel och lägenheter. Här kan du välja mellan dubbelrum, en-, två- och tresovrumslägenheter med fullutrustat kök, tvättmaskin och stort vardagsrum. Eller varför inte ett fullutrustat radhus med terass?

På Las Lomas finns gym, två utomhus pooler, en 25 m inomhusbassäng, spa, restauranger, tennisbana mm.

Låt din träningsresa bli verklighet. Välkommen!

Kort om resmålet

Hotell4 & 5 stjärnigt

lägenheter4-stjärnigt

Restauranger10+

sportsfaciliteter3 golfbanor, gym, volleyboll

sportsfaciliteter28 tennisbanor, fotbolls planer

sportsfaciliteter25m inomhus pool, utomhus pool

cykelhyraMTB, ländsväg, barn

Barnklubb3 månader till 12 år

Övrigaspa, strand, skogsstigar

Skicka offert
La Manga Club är perfekt för:

Cykling – Landsvägs och tempocykelträning. Njut av att cykla i de vackra omgivningarna, antigen på din egen medhavda cykel, eller på en du hyrt på plats. Här finns långa turer över böljande landskap, möjlighet till krävande backintervaller och perfekta vägar för snabba intensiva pass. Bli inte förvånad om du möter cykelklungor på 50 personer – spanjorerna älskar att cykla i dessa omgivningar.

Cykling – mountainbike. Det finns utmärkta mtb-leder i skogarna runt resorten av varierande och tekniskt utmanande karaktär. Vyerna är fantastiska. Även mountainbikes finns att hyra på plats.

Fitness – På La Manga Club kan du styrketräna, simma och delta i klasser så som pilates, yoga, cirkelträning och zumba. Du kan springa, du kan spela tennis, spela golf (här finns tre golfbanor) och spela fotboll. Kort sagt – här finns utmärkta förutsättningar för en underbar aktiv semester. Är du intresserad av att arrangera en resa för en grupp eller kanske leda ett eget läger – då hjälper vi dig gärna att skapa ett riktigt lyckat upplägg.

Crosstraining – Vi samarbetar med en CrossFit box i närheten så att du kan kombinera några besök i boxen med cykelpass, simträning, traillöpning mm.

Triathlon – Välj att köra simpassen i open water eller i bassängen, cykla tempointevaller på flacken eller köra mer backiga pass. Kombinera trailpass i skogen med löpteknik på grönt gräs. Med bra cykelservice, tvättmaskiner och sköna sängar passar La Manga Club utmärkt för hårt tränande triathleter.E info@invictustravel.com T0046 31 774 13 00

© Invictus Travel 2016