EN SV
Boka Nu
Vem vi är

Vem vi är

Mer än bara en resebyrå!

Vi är ett gäng som vill mer när det gäller träningsläger och träningsresor. Det hela började som en diskussion under ett träningläger där vi lärde känna varandra och fann att vi hade en gemensam tanke – detta borde kunna utvecklas och göras ännu bättre.  

Tillbaka i Sverige fortsatte dialogen och vi började tala om varför träningsresorna ökar i popularitet, vad vi skulle kunna tillföra och hur det hela skulle kunna tas från tanke till handling. Ganska snart märkte vi att vi hade en gemensam utgångspunkt i att en träningsresa alltid borde vara stärkande både fysiskt och mentalt. När det hela mognat ytterligare ett tag beslöt vi oss för att ta steget och skapa Invictus Travel & Training. 

En träningsresa med Invictus skall få dig att känna dig stärkt, både genom fysisk träning och genom mental utveckling. Vår övertygelse är att den kombinationen ger dig ett större utbyte av din resa och att effekten varar längre. Därför har vi också lagt stort engagemang i val av resmål och anläggningar. Vi har valt att samarbeta med partners som lever för att leverera bästa tänkbara förutsättningar för gästernas vistelse och träning. Vi samarbetar med hängivna coacher som också vill bygga verksamheten på att vara personliga, inspirerande, kunniga och kreativa.

Oavsett vad du vill uppnå med din träning så vill vi med våra resor få dig att komma närmare ditt mål – därför lägger vi också stor vikt vid dina personliga ambitioner och din situation. Träningen bedrivs förvisso i grupp, men du skall uppleva äkta personligt bemötande. På så sätt kan du komma hem som dig själv, bara starkare – You. Just stronger!

#

#

E info@invictustravel.com T0046 31 774 13 00

© Invictus Travel 2016