EN SV
Boka Nu

Vill du anordna en träningsresa?

Vi hjälper dig att förverkliga din idé.

Många aktiva personliga tränare, coacher, triathlon-, cykel- och löpklubbar, yogastudios och gym har en tanke om att kunna åka iväg på en riktigt bra träningsresa med sina adepter, kunder eller klubbkompisar. Och alla har olika tankar och önskemål avseende sin resa, vilket inte är så konstigt. Vi är ju alla olika, och att en yogastudio har andra önskemål än en triathloncoach säger sig självt.

Vi har därför utvecklat ett agentkoncept. Även om vi kallar det agentkoncept har det inte så mycket med 007 eller liknande figurer att göra, utan det handlar om att vi tillsammans med dig sätter ihop en resa till någon av våra träningsresorter. Du blir den s.k agenten, den som utåt frontar med ditt varumärke, klubbnamn eller liknande. Vi är den tekniska arrangören, vilket innebär att vi hanterar allt avseende deltagarbokningar, resegarantier, bokning av flyg, transfers, boende och måltider. Vi hanterar frågor från dem som funderar på att resa och skickar förstås hem biljetterna. För att underlätta för dig att sprida budskapet tar vi också fram presentations- och säljmaterial. Vi kan t.o.m vara behjälpliga med att diskutera träningsupplägg för resa om det finns behov av det.  

Och nej, det kostar inget extra. Kort sagt – vi anstränger oss rejält för att ni skall få en riktigt bra träningsresa. Om du t ex är coach eller PT är ett vanligt upplägg att du åker med utan kostnad vid 10 betalande resenärer. Blir det en grupp på 20 betalande kan ni vara två som åker utan kostnad. 

Om ni är en klubb som vill åka är det vanligt att istället slå ut 10+1, 20+2, 30+3 osv på alla som åker så att var och en får en billigare resa. Det väljer förstås ni som agent. 

I sammanhanget vill vi också berätta att vi inte kan erbjuda andra former av resor så som rena solresor, familjeresor med barnklubbar, pensionärsresor eller annat. Vi kan bara träningsresor – det kan vi å andra sidan riktigt bra.

Vår ambition är att alla skall komma hem stärkta – både fysiskt och mentalt. Det är det vi kallar You. Just stronger!

Välkommen att kontakta oss för att diskutera ett upplägg just för dig.

 

E info@invictustravel.com T0046 31 774 13 00

© Invictus Travel 2016