EN SV
Boka Nu
Försäkring

Försäkring

Vad behöver jag för försäkring?

Vi rekommenderar att du har någon form av avbeställningsskydd. Avbeställningsskydd tecknas i samband med köpet av resan, senast 48 timmar efter det att första betalningen gjorts. Fråga oss gärna för mer information: info@invictustravel.com

Reseförsäkring kan bokas fram till avresedagen. Vilken typ av försäkring du behöver är beroende på vilken typ av resa du ska göra och hur länge du ska vara borta.

Kolla din hemförsäkring först och se vad den täcker då det gäller utlandsresor. Det är alltid bra att kolla vad som gäller t.ex. om du behöver uppsöka läkare, om bagaget kommer bort eller blir skadat, försenade flyg osv. Vi rekommenderar också att du kontrollerar med din triathlon/cykel/löp/simklubb för att se om en försäkring är inkluderad i ditt medlemskap. Klubbar har ofta bra upplägg med försäkringar som du kan dra nytta av.

En speciell cykelförsäkring kan vara nödvändig för att täcka eventuella cykelrelaterade olyckor. Om ditt försäkringsbolag täcker detta så se till att få det skriftligt innan du reser vid Invictus Travel & Training.

E info@invictustravel.com T0046 31 774 13 00

© Invictus Travel 2016