EN SV
Boka Nu
Flyginformation

Flyginformation

Biljetter

Idag används s.k. elektroniska biljetter. Detta är mer eller mindre bara ett bokningsnummer på ett papper som du har med till incheckningen.

När måste jag checka in?

Invictus Travel & Training rekommenderar att du befinner dig på flygplatsen i minst två timmar innan flygavgång på de flyg som är bokade genom oss.

Om du ska checka in extra väskor eller en cykel rekommenderar vi att du är på plats ca tre timmar före avresan i fall det uppstår problem.

Alla kunder ansvarar själva för att dubbelkolla flygtider på biljetten samt att komma i tid. Invictus Travel tar inget ansvar om en kund missar flyget p.g.a. ändrade flygtider eller sen ankomst till flygplatsen.

Hur fungerar det med bagagevikt samt övervikt?

På grund av dagens bränslekostnader samt miljöaspekter så har många flygbolag dragit ned på tillåten bagagevikt. Om du önskar att ha med dig extra bagage så skall du kontakta Invictus Travel minst 1 månad innan avresa.  

OBS: Tänk på att Invictus Travel aldrig kan garantera att flygbolaget tillåter extrabagage. Det är endast flygbolaget som tar sådana beslut. Däremot hjälper vi gärna till med bokning av bagaget och information kring det när det går. Flygbolaget har rätt att inte acceptera tidigare anmält extrabagage vid incheckning pga vädret, för mycket extra bagage som är redan bokat, bland annat. Flygbolaget har också rätt att kräva pengar för transport av bagage. Invictus Travel kan inte på något sätt påverka flygbolagens beslut eller avgifter och tar inget ansvar för det. 

En så kallad "sportbag" innebär oftast 30 kilo som maxvikt och måste vara en separat bag utöver den fria incheckade vikten. Detta gäller oftast endast för flyg med charterbolag. Storlek på väskan finns på flygbolagets hemsida.

Kan jag boka extra benutrymme, måltider & sittplats på flyget?

Om du behöver extra benutrymme eller har något annat behov så var vänlig hör av dig till oss i god tid före avresa. På charterflyg så är platserna oftast förbokade då du kommer för att checka in och av den anledningen kan det vara svårt att få byta säte.  

För att kunna garantera extra benutrymme eller förboka sittplats så tar alla charterbolag en avgift.  Hör av dig till oss för mer information.

Det är också viktigt att du meddelar oss om du har speciella matbehov (t.ex. vegetarian, diabetiker, allergier) då vi måste informera flygbolaget.  Invictus Travel kan ej garantera att mat serveras på flyget eller att alla specialbehov täcks.

Vilken flygplats gäller för resan?

Med reguljärflyg kan du oftast välja att åka från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Oslo och Helsingfors. 

I några fall går det att ordna inrikesflyg för er som bor längre ifrån storstäderna. Hör av er till oss för mer information. 

E info@invictustravel.com T0046 31 774 13 00

© Invictus Travel 2016