EN SV
Boka Nu
Betala, ändra eller avboka

Betala, ändra eller avboka

Hur mycket måste jag betala och när?

När du har bokat din resa med Invictus Travel & Training kommer du att få en bokningsbekräftelse via mail inom ett par dagar. Inom 7 dagar efter det att du mottagit bokningsbekräftelsen så skall en anmälningsavgift på 2000 SEK betalas in och på så sätt säkrar du din plats på resan.

Om du av någon anledning inte skulle ha möjlighet att betala inom 7 dagar var då vänlig att hör av dig till oss. Resterande betalning måste vara gjord senast 14 dagar innan avresa. Du kan också betala hela resan på en gång eller i omgångar fram till 14 dagar innan avresa.

Observera att vi inte skickar ut bankgiroblanketter. Du ansvarar själv för att betalningen sker i tid.

Hur betalar jag för min resa?

Välj mellan att betala med banköverföring, med Swish, med bankgiro eller med kort (endast VISA eller Mastercard). 

Se till att summan du överför motsvarar rätt belopp i svenska kronor (SEK) som står i er bokningskonfirmation. Överföringsavgifterna står du som kund för.  Vänligen läs genom texten noggrant för att få korrekt information om konto. Om du har fått priset i svenska kronor så måste du betala i SEK oavsett om du bor i ett annat land än Sverige.

1) För er som bor i Sverige - vårt bankgironummer är 594-2560. Observera att vi inte har möjlighet att skicka ut bankgiroblanketter.
Om du vill använda Swish är vårt nummer 123 302 3827. Ange ditt bokningsnummer och namn i meddelandefältet.

2) För er som bor utanför Sveriges gränser så rekommenderar vi att ni använder vår IBAN och Swift kod då detta är ett smidigt, snabbt och billigt sätt att föra över pengar.

Banknamn: Skandinaviska Enskilda Banken

Swift: ESSESESS

IBAN: SE1250000000051561015180 - Swedish kronor (SEK)

Kontonummer: 5156 10 151 80

Kan jag ändra min befintliga bokning innan jag har betalt resterande summa efter anmälningsavgift?

Vissa ändringar kan göras på en befintlig bokning om det görs i mycket god tid innan avresa. Uppgradering av rum, hyra av utrustning eller förlängning av resan kan ordnas om detta påtalas i god tid samt om det finns tillgänglighet på hotell och flyg etc.

Att helt ändra din bokning, t.ex. om du vill byta hotell eller arrangemang kan ordnas om det finns tid och tillgänglighet att göra detta. 

Då du gör en ändring i din bokning efter det att du betalt hela resan kan det förekomma en ombokningsavgift då det betraktas som att avtalet bryts då en ombokning görs. 

(Se våra resevillkor 1.6)

Vad händer om jag vill avbeställa min resa?

Alla kunder har rätten att avboka sin resa.  Följande avbeställningsavgifter gäller enligt Invictus Travels resevillkor:

Vid avbeställning tidigare än 90 dagar före avresa skall resenären erlägga anmälningsavgiften samt eventuella tillkommande kostnader enligt 3.1.2 i resevillkoren.

Vid avbeställning senare än 90 dagar, men tidigare än 40 dagar före avresa skall resenären erlägga 60 % av resans pris samt eventuella tillkommande kostnader enligt 3.1.2 i resevillkoren.

Vid avbeställning 40 dagar eller senare före avresa skall resenären betala hela resans pris.

Sker ingen avbeställning och infinner sig ej resenären på för avresan angiven tid och plats eller kan han/ hon icke deltaga i eller fullfölja resan på grund av att han/ hon saknar för resan nödvändiga dokument såsom giltigt pass, nödvändiga viseringar etc. äger arrangören rätt att tillgodoräkna sig det totala priset för resan. 

 

E info@invictustravel.com T0046 31 774 13 00

© Invictus Travel 2016