EN SV
Boka Nu
Landsvägscykling i Spanien

Landsvägscykling i Spanien

Upplev cykling av högsta kvalitet!

Landsvägscykling i Spanien

Ultimata förutsättningar för cykling, sol, hav, spanska tapas, varma kvällar och bara riktigt skönt häng med nya och gamla cykelvänner - hur låter det? Packa ner cykelkläder och solskyddsfaktor och hoppa på flyget ner till Alicante för en veckas träning i solen! Som resmål har vi valt La Sella Resort i Marina Alta-regionen på Spaniens östkust. Här finns fantastiska möjligheter för cykling i toppklass samtidigt som du bor bra och äter gott.

Marina Alta-området bjuder på ultimata förutsättningar för cykling, allt från långa flacka partier till stigningar upp till 1558 meters höjd - allt i otroligt vacker natur, full av historiska inslag. Oavsett om du gillar branta, utmanande stigningar eller föredrar lite lugnare rundor så finns allt här. 

Att trafiken är sparsam och att bilisterna är vana vid cyklister gör inte saken sämre.

Givetvis hjälper vi dig att hyra en bra cykel på plats om du föredrar att inte ta med din egen.

La Sella Resort, beläget 10 minuter från de små mysiga städerna Dénia och Javea blir navet för veckan. Resorten är hem för ett flertal internationella pro-teams varje år och har allt som krävs för att både du och cykeln ska trivas. På resorten finns ett välutrustat cykelgarage med allt som behövs för underhåll och tvätt. Efter cykelrundan kan du belöna dig själv med ett besök på SPA-avdelningen.  

Med ett stort utbud av flygmöjligheter från Skandinavien och en timmes transfer från flygplatsen i Alicante tar du dig hit på ett enkelt sätt.  

Läs mer här


 


 
Kort om resan

datum16-23 oktober 2017

målgruppCyklister på alla nivåer

HotellDenia La Sella Resort

Ingårtransfers, del i dubbelrum, halvpension

ingår3 guidade cykelrundor

ingårTillgång till cykelgarage

pris per vuxen6 995 SEK

enkelrumstillägg+2 000 SEK

Boka detta Läger

E info@invictustravel.com T0046 31 774 13 00

© Invictus Travel 2016