EN SV
Boka Nu
Ride with VOID - Cykelresa

Ride with VOID - Cykelresa

Ta din cykling till nya höjder i Spanien!

Ride with VOID - Cykelresa

VOID Cycling är ett nytänkande svenskt designföretag som skapar cykelkläder av högsta kvalitet och funktionalitet. "We bring fashion to cycling" lyder deras ledord - och det märks. 
För första gången tar de med sig sitt team till Spanien för en veckas riktigt härlig cykling. Marina Alta-området norr om Alicante bjuder på ultimata förutsättningar för cykling, allt från långa flacka partier till stigningar upp till 1558 meters höjd - allt i otroligt vacker natur. Att trafiken är sparsam och bilisterna är vana vid cyklister gör inte saken sämre. 
Varje dag har du möjlighet att följa med ut på en gemensam runda, eller upptäcka omgivningarna på egen hand. VOID-ambassadören och fd proffscyklisten Dean Downing är med på resan och kommer att följa med ut på rundorna, ge dig ovärderlig coachning och hålla inspirerande föredrag under veckan. 

La Sella Resort, beläget 10 minuter från de små mysiga städerna Dénia och Javea blir navet för veckan. Resorten är hem för ett flertal internationella pro-teams varje år som förlägger vinterträningen här. Förutsättningarna är ultimata; ett varmt och behagligt klimat, spektakulära cykelrundor och vägar med sparsam trafik. Resorten har allt som krävs för att både du och cykeln ska trivas. Här finns ett härligt spa, golfbana, tennisbanor och ett välutrustat gym. Rummen är stora och luftiga, de flesta med balkong eller terrass. 

Under veckan får du dessutom en chans att lära känna personerna bakom VOID, samt en exklusiv förhandstitt och specialerbjudanden på VOIDs kommande kollektioner. 
Kort om resan

datum17-24 april 2018

målgruppÄventyrslystna cyklister

HotellDenia La Sella Resort *****

Ingårdel i dubbelrum, halvpension

ingårDagliga cykelrundor i grupp

ingårCoachning och inspirationsseminarier

ingårTillgång till gym, spa och välutrustat cykelgarage

ingårSpecialerbjudanden på VOID-kläder

ingårEnergitillskott på rundorna

pris per vuxen7 995 SEK

enkelrumstillägg+2 000 SEK

Boka detta Läger

E info@invictustravel.com T0046 31 774 13 00

© Invictus Travel 2016