EN SV
Boka Nu
Friskis & Svettis Eskilstunas resa

Friskis & Svettis Eskilstunas resa

Härliga La Manga väntar 6-13 maj!

Friskis & Svettis Eskilstunas resa

Friskis & Svettis Eskilstuna tar med sig verksamheten till Spanien för en härlig vårvecka i solen!

Naturen kring La Manga är omväxlande och dramatisk. Varje dag bjuds du på ett varierat utbud av träningspass och du deltar på så många pass du vill! Kanske startar du dagen med en joggingtur eller promenad för att under eftermiddagen delta i ett svettigt skivstångspass? Eller så har du en vilodag och väljer att bara ta det lugnt vid poolen med en god bok. Här finns dessutom ett fantastiskt gym, cykelleder, vandringsleder, 3 golfbanor och 28 tennisbanor...

Förutom träning lockar också sol och bad, utflykter i omgivningen och inte minst hotellets pool och fina SPA-avdelning med möjlighet till olika behandlingar.
Läs mer om resan här!


Träningsyta med utsikt, någon?Kort om resan

destinationMurcia, Spanien

datum6-13 maj 2018

resortLa Manga Club

FlygT/r från Stockholm (ej måltid på flyget)

Ingårtransfers, träning, föreläsningar

måltider som ingårHalvpension (frukost och middag)

coacherFriskis egna

pris13 295 SEK*

enkelrumstillägg1800 SEK

Boka detta Läger

La Manga Club ligger i regionen Murcia, i sydöstra Spanien. Det unika läget mellan Medelhavet och landets största saltvattenlagun Mar Menor gör att resorten har en behaglig medeltemperatur året om. 

Omgivningarna erbjuder ett flertal vackra stränder, två naturparker, ett marint reservat och närhet till den antika staden Cartagena för den kultur- och historieintresserade. 

La Manga Club är den ultimata destinationen för träningsentusiaster med tillgång till 3 golfbanor, 28 tennisbanor, 8 FIFA standardiserade fotbollsplaner, ett stort gym och spa samt en 25m inomhuspool. Resorten har även tillgång till simning i öppet hav, cykelleder samt mängder av vandring- och löpstigar och leder i det enorma området.

Biking La Manga är en fristående operatör som hyr ut cyklar och mountainbikes på resorten.

Spa La Manga Club är skapat för maximal avslappning och återhämtning efter hårda träningspass. De erbjuder ett stort utbud av behandlingar och gör allt för att kunderna ska koppla bort stressen och bara njuta av stunden. 

* Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna vid valutaförändringar och vid förändringar på flygpriser. När du bokar accepterar du Invictus Travels resevillkor, läs igenom dessa här: http://invictustravel.se/min-resa/resevillkor

E info@invictustravel.com T0046 31 774 13 00

© Invictus Travel 2016