EN SV
Boka Nu
Lost Villa, Kroatien

Lost Villa, Kroatien

Träning i paradiset

Lost Villa, Kroatien

Ön Hvar i Kroatien har utsetts till en av världens tio vackraste öar. Dramatiska klippor avlöser små undanskymda vikar omgivna av grönska - och i en av dessa; Shrov Dolac, som är sista anhalten på den vindlande grusvägen, hittar du vårt unika resmål; Lost Villa.  Det turkosa adriatiska havet är närmaste granne. Har du tur kan du få se delfiner leka i vågorna. Här råder lugnet och du kan helt fokusera på dig själv, din hälsa och din träning. 

I anslutning till Lost Villa ligger det stora utomhusgymmet, hinderbanan och basketplanen. Den skyddade vackra viken bredvid villan erbjuder optimala förutsättningar för simträning i lugnt vatten. Här finns även den omtalade ”Killer Hill”, som är en galet brant backe för intervallträning. En rigg med 3 chinsräcken, repklättring (3m) och romerska ringar finns här också - allt med en fantastisk utsikt över havet. Precis vid stranden finns dessutom en stor gräsmatta på ungefär 400 kvadratmeter som fungerar utmärkt för stora gruppträningspass.

Här finns allt du kan önska för funktionell träning, ypperliga möjligheter till swimrun och dessutom en utmanande och rolig hinderbana. Som grädde på moset kan du njuta av en biograf som inte liknar någon annan - Lost Villas egen utomhusbio ute på klipporna vid havet. 

Boendet är förlagt till hus placerade runt själva huvudbyggnaden och här du bor i ljusa och luftiga rum med naturen och havet inpå knuten. Vem vill inte stiga ur sängen och mötas av en vidunderlig havsutsikt?  

Frukosten är "gör-det-själv", så man får hela sitt kylskåp och skafferi fyllt med mat vid ankomst (och påfyllning under veckan), men man lagar frukosten själv. Varje dag serveras lunch och middag och dessutom är strandbaren öppen varje dag och behöver du lite extra påfyllning kan du få en proteindrink, färsk frukt och andra hälsosamma mellanmål här. 

Så - sammanfattat: Njut av fantastiska träningsmöjligheter, god mat, sol och värme och nya bekantskaper och kom hem med massor av ny träningsinspiration!

 

 

 

Ön Hvar ligger i Dalmatien, inte långt från Split i Kroatien.  Hvar är ett populärt resmål, inte minst bland seglare som hyr båt och åker runt i den vackra skärgården. I Hvar Stad hittar du kultur, shopping, restauranger och uteliv.

Vill man utforska mer av ön finns det möjligheter att hyra bil för att se sig omkring. En av dagarna kan ni göra en fantastisk utflykt till Hvar stad på sydvästra delen av ön.

Vårt resmål ligger dock längre österut där landskapet är mer orört. Vid vägs ände, skulle man kunna säga. Närmaste stad är Gdinj, som ligger 20 minuters bilresa från villan. Här finns en liten matbutik, ett postkontor och en kyrka. 

 

 

 

 

E info@invictustravel.com T0046 31 774 13 00

© Invictus Travel 2016