EN SV
Boka Nu
Denia La Sella

Denia La Sella

Cykelsport, löpning och golf

Denia La Sella

Marina Alta - området i sydöstra Spanien bjuder på både långsträckta sandstränder och karga klippor. 
En bit inåt land hittar du Denia La Sella, en populär resort för aktiva resenärer. Bekvämt boende, fantastisk mat och ett underbart spa - allt inbäddat i grönska i ett lugnt område.
Marina Alta bjuder på ultimata förutsättningar för cykelsport - långa flacka sträckor med begränsad trafik och krävande backar avlöser varandra vilket lockar elitcyklister från hela världen. 
Den erfarne cyklisten kan utmana sig själv genom starta från havsnivå och ta sig 1558 meter högre upp till Costa Blancas tak, Alto de Aitana.

Denia La Sella har ett välutrustat cykelgarage och samarbetar med erfarna guider som kan hjälpa dig att hitta de ultimata rutterna. 

 

 

 

Kort om resmålet

BoendeDubbel/twin

BekvämligheterPool, spa, gym, cykelgarage

Aktiviteterlöpning, landsvägscykling, mountainbike, golf

MåltiderHalf board (frukost och middag)

Skicka offert

Denia är en trevlig liten stad som räknas som huvudort i Marina Alta-området i Valencia i sydöstra Spanien. Marina Alta har 20 km kustlinje - i norra delen utgörs den av fantastisk sandstrand, i de sydliga delarna tar klippor och grottformationer över - fantastiska att uppleva från havssidan! Klimatet är milt och lockar resenärer året om. Traditionella fiestas avlöser varandra i de små byarna i området som är välkända för sin gastronomi, missa inte att besöka en riktig tapasrestaurang!
Denia La Sella ligger 7 km från Denias stadskärna, inbäddat i grönska med dramatiska berg i fonden. 

 

 

E info@invictustravel.com T0046 31 774 13 00

© Invictus Travel 2016