EN SV
Boka Nu
Atmosphere Resort & Spa, Filippinerna

Atmosphere Resort & Spa, Filippinerna

Yoga, snorkling, mat och njutning i världsklass

Atmosphere Resort & Spa, Filippinerna

Atmosphere Resort & Spa är ett litet paradis som ligger precis vid stranden på ön Negros Oriental, skyddat av en bergen.De vackra omgivningarna, lugnet och de fantastiska människorna på resorten gör detta till ett perfekt resmål för yogaretreats. Resorten omges av lummig grönska och rummen i de små husen har en egen liten privat trädgård och en egen terrass.  

Nyligen färdigställdes en yogapaviljong som byggts i trädkronorna med utsikt över havet! The Sanctuary är Atmospheres eget spa och har utsetts till ett av Asiens bästa. Här kan du verkligen ta tillfället i akt att skämma bort dig själv med underbara behandlingar.

Måltiderna är omsorgsfullt tillagade med rena råvaror. Många besökare kommer till Atmosphere  för den goda matens skull och menyn är anpassad för ett hälsosam livsstil. 

Atmosphere har ett eget dykcenter och vattnen i området erbjuder fantastiska möjligheter till snorkling och dykning. Artrikedomen är stor och hit kommer ofta både forskare och fotografer för att dokumentera det marina livet.

Vi bor i rymliga deluxe-rum (twin/dubbelrum med möjlighet till extrasäng) med helpension. 

Med utgångspunkt från Dumaguete finns mängder av aktiviteter inom räckhåll - dykning i världsklass (särskilt kring Apo Island), vackra naturstigar, vattenfall och spännande grottor. Vulkanen Kanlaon på norra delen av ön är en av Filippinernas mest aktiva vulkaner och den högsta punkten på ön.

Vägnätet är bra och bussförbindelserna längs kusten är mycket goda, vilket gör att det är enkelt och prisvärt att se sig omkring.

Kort om resmålet

boendedubbel/twin rum, familjrum

bekvämligheter pool, strand, restauranger, spa, yogaklasser

måltiderfrukost eller helpension

utflykterbåtturer, bussturer

övriga aktiviteterSnorkling, dykning, zipline adventure, quad bike driving

Skicka offert

Politiskt och språkmässigt är ön Negros delad i två provinser; Negros Occidental och Negros Oriental, som tillsammans utgör Negros Island Region. Regiongränsen går längs bergskedjan på öns mitt och den utgör också gräns för språkgrupperna; Ilonggo eller Hiligaynon på västra sidan och Cebuano på den östra. 

Negros är Filippinernas största producent av socker, och sockerplantagerna överväger på landsbygden. Bomull är en annan viktig produkt som odlas här. 

Provinshuvudstaden i Negros Oriental heter Dumaguete, en pittoresk, livlig och urban stad, mycket beroende på universitetet som ligger här. Dessutom är den hem för över 4000 expatriater. Vid hamnen finns en trevlig promenad med fina restauranger, barer och snabbmatskök. 

E info@invictustravel.com T0046 31 774 13 00

© Invictus Travel 2016