EN SV
Boka Nu
Titan Fitness, Phuket Thailand

Titan Fitness, Phuket Thailand

Träning, sol och fantastisk Thai-mat!

Titan Fitness, Phuket Thailand

Palmkantade paradisstränder, turkost vatten, dykning i världsklass, golf på mästerskapsbanor eller spännande vandringar i regnskog. Detta är bara ett axplock av det smörgåsbord som Phuket erbjuder sina besökare. Inte konstigt att soltörstande svenskar kommer hit år efter år. Phukets stora popularitet beror också på de närliggande vackra små öarna, som enkelt nås med båt. Den berömda thailändska gästfriheten gör såklart vistelsen än mer angenäm. 

Phuket är Thailands största ö och är en provins belägen vid Thailands sydvästkust. Här finns 325 000 invånare. Huvudort är Phuket Town. De flesta stränderna på Phuket sträcker sig längs den västra delen av ön medan ön annars i huvudsak består av kuperad, bergig terräng. Ungefär 70 % av ön består av skog.

Utöver turismen utgör gummiframställning en viktig näringsgren. Det stora antalet anländande turister har gjort att lokalbefolkningen har den högsta medelinkomsten i landet.

Titan Fitness har varit öppet i fyra år och är beläget i hjärtat av soliga Phuket, Thailand. Verksamheten erbjuder professionella fitnessprogram och faciliteter för alla som vill nå sina träningsmål.

Titan Fitness är svenskägt och drivs av grundaren Kim Lindholm.  

Anläggningen består av ett fullt utrustat trevåningsgym, ett utomhus Fitness Camp, en militärhinderbana bestående av 11 stationer och en 420kvm stor utomhus Crossfit-anläggning för fitnessklasser (Tak med skydd för sol och regn finns). Det är en fantastisk känsla att träna utomhus!

För ett bekvämt boende ordnas rum på systerhotellet Little Hill Phuket Resort som ligger precis bredvid anläggningen. Måltider serveras på den egna restaurangen som inriktar sig på hälsosam västerländsk och thailändsk mat.

Kort om resmålet

boende3 stjärnigt hotell

bekvämligheterpool, restaurang, yogaklasser

utflykterbåtturer, guidad tur till sevärdigheter

övriga aktiviteterstranden, dykning, snorkling, shopping

Skicka offert

E info@invictustravel.com T0046 31 774 13 00

© Invictus Travel 2016