EN SV
Boka Nu
Möt teamet

Möt teamet

Möt oss på Invictus Travel

Henrik Almers

Henrik Almers

Henrik Almers levde som många andra medelålders män på idrottsliga meriter som låg minst 20 år tillbaka i tiden. Han menar idag att ”självbilden var nog lite skev och jag tyckte att jag var hyfsat sportig trots allt”.

Show More
Calle Brümmer

Calle Brümmer

Frågar du Calle efter meningen med livet kommer svaret: Skapa lycka – för mig och andra. Hans drivkrafter ligger i fältet ”vårdande-styrande motivation” och han formulerade sin ledarskapsprincip 1999: Resultatutveckling genom individutveckling.

Show More
Katarina Svahn

Katarina Svahn

Katarina, eller Kia som hon kallas, är en energisk ur-göteborgare med en gedigen idrottsbakgrund. I bagaget finns 5 trupp-SM-guld i rytmisk gymnastik och fina resultat från en mängd internationella tävlingar.

Show More
Jamie Parker

Jamie Parker

Jamie har arbetat med upplevelseresor sedan han lämnade den brittiska armén för 15 år sedan. Han beskriver sig själv som en internationell vagabond, och Afrika var hans hem under många år. Jamie har lett expeditioner i flera av den afrikanska kontinentens tuffaste miljöer, från havet utanför Madagaskar till Tanzanias berg. 

Show More
Lena King

Lena King

Lena är född och uppvuxen i Lidköping men har spenderat många år i England, där hon även träffade sin man. Nu mera spenderar Lena mycket mer tid på sin mountainbike med att jaga sina två pojkar genom skogen.

Show More
Heather Almers

Heather Almers

Heather är född i Tigerns år, något som hon känner passar henne utmärkt. Född som nummer tre i syskonskaran och uppvuxen utanför Ottawa, Canada, bestämde hon redan som elvaåring att hon skulle bli en stark och självständig tjej som såg världen. Med en trygg uppväxt i en stor familj blev det första steget ut i världen att flytta till storstan för att gå på universitet. Ett steg ...

Show More

E info@invictustravel.com T0046 31 774 13 00

© Invictus Travel 2016