EN SV
Boka Nu
Möt teamet

Möt teamet

Möt oss på Invictus Travel

Henrik Almers

Henrik Almers

Henrik Almers levde som många andra medelålders män på idrottsliga meriter som låg minst 20 år tillbaka i tiden. Han menar idag att ”självbilden var nog lite skev och jag tyckte att jag var hyfsat sportig trots allt”.

Show More
Gianni Izetbegovic

Gianni Izetbegovic

Gianni är född och uppvuxen i sommarstaden Halmstad med föräldrar från forna Jugoslavien. Han har spenderat stora delar av livet i Kroatien och kan språket flytande. Alla som möter Gianni förstår snabbt att han har ett brinnande fotbollsintresse. Han har spelat i Halmstads BK och Falkenbergs FF men Hammarby ligger varmast om hjärtat. Förutom att spela själv så har han även gått trä...

Show More
Katarina Svahn

Katarina Svahn

Katarina, eller Kia som hon kallas, är en energisk ur-göteborgare med en gedigen idrottsbakgrund. I bagaget finns 5 trupp-SM-guld i rytmisk gymnastik och fina resultat från en mängd internationella tävlingar.

Show More
Lena King

Lena King

Lena är född och uppvuxen i Lidköping men har spenderat många år i England, där hon även träffade sin man. Nu mera spenderar Lena mycket mer tid på sin mountainbike med att jaga sina två pojkar genom skogen.

Show More
Heather Almers

Heather Almers

Heather är född i Tigerns år, något som hon känner passar henne utmärkt. Född som nummer tre i syskonskaran och uppvuxen utanför Ottawa, Canada, bestämde hon redan som elvaåring att hon skulle bli en stark och självständig tjej som såg världen. Med en trygg uppväxt i en stor familj blev det första steget ut i världen att flytta till storstan för att gå på universitet. Ett steg ...

Show More

E info@invictustravel.com T0046 31 774 13 00

© Invictus Travel 2016